Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä vastaa siitä, että henkilötietojen käsittelyn periaatteita on noudatettu.

Verkkokauppa Swanie Finland kotisivulla www.swaniefinland.fi y-tunnus: 3159035-7,  käsittelee asiakkaan toimittamia henkilötietoja, jotka täyttävät ja vahvistavat käyttöehtojen, sähköisten tilausten ja toimitusten käsittelyn sekä tarvittavan tiedonvälityksen lain edellyttämän ajan kuluessa. 

 

Yleiset säännökset

 

  • Henkilötietojen rekisterinpitäjä, joka noudattaa GDPR - asetusta on Swanie Finland, y-tunnus: 3159035-7, paikassa www.swaniefinland.com Suomi, Finland.
  • Rekisterinpitäjän yhteystiedot ovat:  
  • Swanie Finland. Y-tunnus: 3159035-7. Tanhutie 2 a 4, 50170 Mikkeli, Suomi. Sähköposti: anna.eliisa1@gmail.com, puh: 0449700958
  • Yhteyshenkilö: Anna Häkkinen
  • Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön.

 

  • Rekisterin nimi : Swanie Finland-verkkokaupan asiakasrekisteri.

 

Henkilötietojen lähde

 

  • Rekisterinpitäjä käsittelee asiakkaan suostumuksella saamiaan henkilötietoja, jotka on kerätty sopimuksella verkkokaupan sähköisen tilauksen hankkimiseksi ja täyttämiseksi.
  • Rekisterinpitäjä käsittelee vain asiakkaan tunnistetiedot ja yhteystiedot, jotka ovat välttämättömiä ostosopimuksen täyttämiseksi.
  • Rekisterinpitäjä käsittelee henkilötietoja lähetys- ja kirjanpito tarkoituksiin sekä sopimus puolten tarvittavan tiedon välittämiseen lain edellyttämän ajan verran. Henkilötietoja ei julkisteta missään.

 

Tietojenkäsittelyn tarkoitus

 

Rekisterinpitäjä käsittelee asiakkaan henkilötietoja seuraavissa tarkoituksissa:

  1. Kotisivun rekisteröinti www.swaniefinland.com, GDPR:n luvun 4 jakson 2 mukaisesti.
  2. Asiakkaan luoma sähköinen tilaus (nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero)
  3. Noudattaa Asiakkaan ja Rekisterinpitäjän välisestä sopimussuhteesta johtuvaa lakia ja määräyksiä.
  4. Henkilötiedot ovat välttämättömiä ostosopimuksen täyttämiseksi. Sopimusta ei voida tehdä ilman henkilökohtaisia tietoja. 

 

 

Henkilötietojen tallennuksen kesto

 

  • Rekisterinpitäjä tallentaa henkilötietoja niin kauan kuin on tarpeen Rekisterinpitäjän ja Asiakkaan välisestä sopimussuhteesta johtuvien oikeuksien ja velvoitteiden täyttämiseksi ja kolmen vuoden ajan sopimussuhteen päättymisen jälkeen.
  • Rekisterinpitäjän on poistettava kaikki henkilökohtaiset tiedot henkilötietojen säilyttämiseen tarvittavan ajan kuluttua.

 

Henkilötietojen vastaanottajat ja käsittelijät

 

  • Asiakkaan henkilötietoja käsittelevät kolmannet osapuolet ovat Rekisterinpitäjän alihankkijoita. Näiden alihankkijoiden palvelut ovat välttämättömiä, jotta sopimus sähköisen tilauksen hankkimisesta ja käsittelystä Rekisterinpitäjän ja Asiakkaan välisessä sopimuksessa voidaan toteuttaa.

 

Rekisterinpitäjän alihankkijoita ovat:

 

  1. Shopify (verkkokauppajärjestelmä) www.shopify.com
  2. Rahtiyhtiö; Posti, Matkahuolto
  3. Google Analytics (kotisivun analytiikka)
  4. Paytrail Finland 

 

Asiakkaan oikeudet

 

Asetuksen mukaisesti asiakkaalla on oikeus:

 

  1. Oikeus tutustua henkilötietoihin
  2. Oikeus henkilötietojen oikaisuun
  3. Oikeus henkilötietojen poistamiseen
  4. Oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä
  5. Oikeus tietojen siirrettävyyteen
  6. Oikeus peruuttaa suostumuksensa henkilötietojen käsittelyyn kirjallisesti tai sähköpostitse osoitteeseen: anna.eliisa1@gmail.com
  7. Oikeus esittää valitus valvontaviranomaiselle, jos epäillään asetuksen rikkomista. 

 

Mitä tietoja keräämme?

 

  • Kun ostat jotain verkkokaupastamme, osana osto- ja myyntitapahtumaa keräämme tietoja, kuten nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi.
  • Kun selaat verkkokauppaamme, saamme automaattisesti tietoomme selaamisen käyttämäsi laitteen IP-osoitteen, käyttämäsi internet-selaimen ja käyttämäsi laitteen käyttöjärjestelmän.
  • Sähköpostimarkkinointi (mikäli verkkokauppamme sitä soveltaa): Mikäli saamme sinulta luvan, saatamme lähettää sinulle sähköposteja, jotka koskevat verkkokauppaamme, uusia myytäviä tuotteitamme sekä muita kauppaan liittyviä päivityksiä.
  • Voit halutessasi koska vain poistua postituslistaltamme. Tämän voit tehdä ottamalla yhteyttä tämän tietosuojalausekkeen ylläpitäjään kirjallisesti tai sähköpostilla.
  • Kuten monet muut verkkosivut, mekin käytämme "cookieita" eli evästeitä. Ne parantavat asiointiasi verkkokaupassamme ja keräävät tietoa kävijöistä ja käyntimääristä verkkosivullamme.
     

Miten saamme luvan tähän?

  • Kun annat meille henkilötietojasi verkkokaupassa asioidessasi (esimerkiksi varmennat luottokorttisi, teet tilauksen, valitset toimitustavan tai palautat tilaamasi tuotteen) oletamme täten, että hyväksyt sen, että keräämme henkilötietosi.
  • Jos tarvitsemme henkilökohtaisia tietoja johonkin muuhun kuin edellä mainittuihin toimiin, kuten esimerkiksi markkinointiin, kysymme sinulta lupaa joko suoraan tai annamme sinulle mahdollisuuden kieltäytyä antamasta tietoja.
      

Miten turvaamme tietosi?

  • Suojataksemme henkilökohtaiset tietosi, teemme kohtuullisia varotoimia ja noudatamme alan parhaaksi todettuja käytäntöjä varmistaaksemme, etteivät henkilötiedot vaarannu, ettei niitä käytetä väärin, niihin ei päästä käsiksi tai paljasteta, muuteta tai tuhota.
  • Jos annat meille maksutapahtuman yhteydessä luottokortittietosi, tiedonsiirto salataan käyttäen suojattua SSL-protokollatekniikkaa. Noudatamme PCI-DSS-vaatimuksia ja käytämme muita alalla yleisesti hyväksyttyjä standardeja.
  • Verkkokauppa-alustamme on Shopify. Se tarjoaa meille verkkokauppa-alustan, jolla myymme tuotteita ja palveluita sinulle.
  • Asiakkaistamme kerätyt tiedot tallentuvat Shopifyn tietojärjestelmään, tietokantoihin ja Shopify-verkkokauppa-alustan tallennustilaan. Tietosi on turvassa, sillä ne on tallennettu palomuurin taakse.

 

Käytämmekö evästeitä?

  • Kyllä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joita sivusto tai palveluntarjoaja siirtää tietokoneesi tallennustilaan selaimesi avulla (mikäli olet sallinut tämän toiminnon). Evästeet antavat sivustolle tai palveluntarjoajalle mahdollisuuden tunnistaa vierailijan käyttämä selain, sekä kerätä tietyntyyppistä tietoa. Evästeet esim. auttavat sivustoa muistamaan ja käsittelemään ostoskoriin jättämäsi tuotteet.
  • Evästeet lisäksi auttavat meitä ymmärtämään kiinnostuksenkohteitasi sivustolla edellisiin tai nykyiseen vierailuusi perustuen. Näin voimme palvella sinua paremmin verkkokaupassamme. Käytämme evästeitä myös saadaksemme parempaa ja tarkempaa tietoa sivustollamme tapahtuvasta liikenteestä ja vuorovaikutuksesta. Näin voimme tarjota entistä parempaa verkkokauppakokemusta tulevaisuudessa.
  • Käytämme evästeistä saamiamme tietoja markkinoinnin parempaan kohdentamiseen.
  • Tullessasi sivullemme, pyydämme sinulta luvan evästeiden käyttöön. Sinun täytyy hyväksyä tai hylätä evästeiden käyttö painamalla nappia "Hyväksy" tai "En hyväksy".

Shopify verkkokauppa-alustan evästeiden käytöstä voit lukea lisää: Shopify Evästeet
 

Kolmannen osapuolen palvelut ja linkit

  • Tavanomaisessa tilanteessa, kolmannen osapuolen toimijat keräävät, käyttävät ja esittävät asiakastietoja ainoastaan niiden tarpeen vaatimissa rajoissa. Tämä mahdollistaa kolmannen osapuolen toimijan tarjoaman palvelun parhaan käytön.
  • Kuitenkin jotkin kolmannen osapuolen toimijat, kuten maksunvälityspalveluntarjoajat ja muut maksutapahtuman suorittajat, käyttävät omia tietosuojalausekkeitaan. Jotta maksutapahtumat voivat toteutua, meidän on annettava tapahtumia varten tarvittavat tiedot.
  • Annettuihin tietoihin pätevät maksutapahtuman ajan kolmannen osapuolen tietosuojalausekkeet.
  • Suosittelemme, että tutustut myös käyttämäsi maksunvälityspalvelun tietosuojakäytöntöihin ja siihen, kuinka he käyttävät henkilötietojasi. Käyttämämme maksuvälityspalvelut ovat Paytrailin www.paytrail.fi Ole hyvä ja tutustu heidän Tietoturva ja Tietosuoja sekä Evästeet.
  • Huomaathan, että jotkin palveluntarjoajat voivat sijaita muulla lainkäyttöalueella kuin verkkokauppamme, jossa asioit. Jos päätät käyttää kolmannen osapuolen palveluita, joka sijaitsee eri lainsäädäntöalueella kuin käyttämäsi verkkokauppa, tietojasi saatetaan käyttää kyseisen palveluntarjoajan alueen lain piirissä.
  • Kun poistut verkkokauppasivustoltamme kolmannen osapuolen sivustolle tai sovellukseen, et ole enää verkkokauppamme tietosuojalausekkeen tai käyttöehtojen piirissä.
      

Loppusäännökset

  • Tekemällä sähköisen tilauksen verkkosivustolla www.velvetnordic.com asiakas / tilaaja vakuuttaa olevansa tietoinen kaikista näistä henkilötietosuojaehdoista ja hyväksyy ne täysimittaisesti;
  • Asiakas hyväksyy täysin nämä säännöt vahvistamalla maksun ja tilaamalla tuotteen / tuotteet. 
  • Rekisterinpitäjä voi päivittää nämä säännöt milloin tahansa. Uusi, päivitetty versio on julkaistava tällä verkkosivulla. 

  

Nämä säännöt tulevat voimaan 18.10.2020